На зборах акціонерів Рівненського продуктового ринку виключили двох членів зі свого складу. Причиною стали судові позови до суду саме цих двох акціонерів проти керівництва продуктового базару. Журналістів на засідання не впустили. Мотивували своє рішення акціонери тим, що продуктовий ринок є приватним підприємством.

Збори акціонерів продуктового ринку проходять за зачиненими дверима. Як повідомив головуючий на засіданні, більшість засновників базару проголосували, щоб провести збори в закритому режимі.

На своїх зборах акціонери вирішили виключити двох своїх колег зі списку засновників продуктового ринку. Як стверджує вже колишній акціонер Андрій Драпатий, таке рішення було прийняте через судовий позов. Нагадаємо, його причиною стала перевірка Державною податковою інспекцією продуктового ринку, яка виявила порушення у сфері оподаткування на суму у понад п'ять з половиною мільйонів гривень.

Андрій Драпатий каже, з таким рішенням миритися не буде. І обіцяє судитися вже не тільки по справі приховування податків керівництвом ринку, а й вимагатиме через суд поновлення в списках акціонерів.