Мешканці будинку на вулиці Замковій, 10Б невдоволені діяльністю приватного підприємця. У підвалі їхньої багатоповерхівки бізнесмен вирішив відкрити оздоровчий комплекс. Проти такого відкриття виступили мешканці будинку. Люди навіть написали колективне звернення до міського голови.

Історія протистояння мешканців та приватного підприємця розпочалася ще в 2000-му році. Саме тоді бізнесмен Андрій Сухий взяв в оренду підвальне приміщення у своєму будинку на вулиці Замковій, 10Б. Без відома жителів багатоповерхівки у 2004-му підприємець його приватизував. А в січні цього року, люди помітили, що руйнується фундамент будинку і, кажуть, саме на тій стороні, де знаходиться підвальна власність підприємця.

Люди бояться за своє здоров'я. Кажуть, якщо там таки з'явиться соляна шахта, то біля будинку нічим буде дихати.

Підприємець Андрій Сухий всі звинувачення мешканців відкидає. Каже, ремонт в орендованому ним приміщенні не має ніякого відношення до руйнування будинку.

Бізнесмен запевняє, що має і всі відповідні документи на проведення таких робіт.

Мешканці будинку написали колективне звернення до міського голови Рівного. Володимир Хомко призначив спеціальну комісію. Проте, вчора перевірити стан справ у багатоповерхівці зі всієї комісії прийшов лише один представник управління містобудування та архітектури. Поспілкуватися з ним кореспондентам першого місцевого не вдалося. Його колеги стверджують, що він у прокуратурі. До речі саме туди звернулися з заявою і жителі проблемної багатоповерхівки.