Не поклоняється брендам, не “ведеться” на рекламу, не має кумирів... Але при тому вірить у гороскопи(позитивні))), містику і у те, що все стається як ніколи вчасно і як би не опиралось єство змінам чи негараздам – вони завше спонукають до саморозвитку.

Впевнена, що кожен шанс потрібно використовувати.

У дитинстві хотіла бути медиком, але ще до здобуття філологічної освіти подалась у журналістську діяльність. Працювала кореспондентом у “Рівне нській газеті” ВД ОГО. Була в курсі всіх кримінальних новин. Аж поки не спробувала телевізійної кухні. На “Рівне 1” починала із кореспондента “Новин Рівного”, згодом на нетривалий час взялася за авторство програми “Патруль”. Тепер - керівник відділу інформаційних програм, випусковий редактор, ведуча програми “Новини сусіда”.

Жодного разу за час роботи у журналістиці не оформляла лікарняного. Пояснює це просто: хворіє без роботи, а за роботу помре. Трудоголік, прискіплива до деталей, вимоглива до себе, того чекає і від інших. У проблемній ситуації шукає компроміс. Може змінити свою думку, бо вважає, що тільки людина, яка не розвивається, стоїть на своєму до кінця, навіть наперекір фактам, урокам життя і прихованим дарункам долі. У роботі її захоплює не стільки результат, як сам процес. Тому охоче вникає у виробничі деталі. Шкодує, що у житті не діє Ctrl+z та не завше спрацьовує Ctrl+s.

Любить життя, себе у ньому і його у собі) Відтак, відає перевагу активному відпочинку замість валянню на дивані/пляжі/у депресії. Влучно стріляє з АК, трішки гірше з арбалета, втім найсправніше обходиться із мікрофоном. Любить голосно співати, тихо рибалити і дзвінко сміятись.