У Рівному ледь не згоріла 12 школа. Умовна пожежа виникла близько тринадцятої години. З приміщення відразу евакуювали усіх школярів. Так у цьому навчальному закладі святкували день цивільної оборони. На місці надзвичайної події побував Ярослав Кухаренко.

Сирена попередила учнів про умовну пожежу у найбільшій рівненській школі за числом 12. Діти негайно залишили її приміщення. На місце надзвичайної пригоди прибули еменесники. Їм довелося навіть рятували з умовної пожежі постраждалого. Директор 12 школи розповідає, такі заходи тут проводять щороку, аби превірити знання з цивільної оборони.

Після імітації пожежі, еменесники продемонстрували школярам свої вміння. Спеціальними приладами вони перерізали арматуру, розповіли про спеціальний захисний костюм рятувальника. Втім найбільше захоплення у юнаків викликала спеціальна подушка. За її допомогою рятувальники підняли свій пожежний автомобіль.

Окрім умовної пожежі, в школі пройшли спортивні естафети, конкурси та змагання. Залучили до них всіх учнім. Проте від навчального процесу це їх не звільнило.