Телеканал "Рівне 1" продовжує цикл сюжетів, присвячених довиборам до обласної ради. Нагадаємо, зараз п'ять округів залишились без депутатів. Вже завтра буде засідати Рівненська обласна виборча комісія, за підсумками якої і стане відомо коли і чи взагалі відбудуться вибори до Рівненської облради. Журналісти першого місцевого продовжують досліджувати шанси наймовірніших кандидатів на крісло в обласній раді. На черзі Гощанський район.

Довибори у Гощанському районі проводитимуть через те, що до Верховної Ради України потрапив Юрій Благодир. Він був 78 номером у виборчому списку Партії регіонів. На цьому окрузі окрім, звісно, представника партії влади та кандидата від об'єднаної опозиції можуть зустрітися двоє колишніх суперників на виборах до парламенту. Перший - представник політичної партії Української національної асамблеї Олександр Музичко.

Другий, зять Віктора Ющенка Олексій Хахльов.

Обидвоє екс-кандидати в нардепи не погано розкрутилися під час Парламентських виборів. Тому можуть спробувати свої сили на довиборах у Гощанському районі. Проте позмагатися претенденти на місце в облраду зможуть лише за однієї умови. Якщо знайдуться кошти.

Та все ж завтра Рівне нська обласна виборча комісія збереться і вирішить долю перевиборів на Рівне нщині .