Нині ж в закладі проводять Всеукраїнський науково-практичний семінар. На нього з'їхалися педагоги зі всіх областей перейняти досвід основних аспектів управління розвитком позашкільного навчального закладу.

Так у профільній Школі народного танцю Рівне нського палацу дітей та молоді проходить репетиція. А сьогодні ще й майстер-клас для освітян з інших регіонів України. Таке ж і в спортивній Школі інтелектуальних ігор. У ПДМі проходить Всеукраїнський науково-практичний семінар.

Рівне нський Палац для проведення семінару обрали у Міністерстві освіти, науки, молоді та спорту. Завітала до ПДМу редактор газети "Позашкілля" Олена Калюжна. Свої висновки вже зробила. Їй є з чим порівнювати.

Досвідом діляться, досвід переймають. Дехто практично. Зізнаються, коли чують фольклорний гурт "Веснянка", всидіти на місці важко. От і директор Львівського центру творчості дітей та юнацтва пустився в танок.

Семінар щодо основних аспектів управління розвитком позашкільного навчального закладу тривав упродовж трьох днів. За цей час освітяни відвідували не тільки майстер-класи, а й лабораторії, інноваційні тренінги та інші програмні заходи.

А невдовзі до Рівне нського Палацу дітей та молоді планує завітати Президент України Віктор Янукович. Заклад для презентації обрали в Міносвіти.