У селі Зоря близько третьої години ночі працівники наряду ДПС ДАІ помітили автомобіль «Форд-Фієста», в салоні якого знаходилися троє молодих хлопців.

Вимогу зупинитися водій проігнорував, а навпаки збільшив швидкість руху, почав втікати від правоохоронців. Даний легковик переслідувало п’ять автомобілів ДАІ.

Водієм виявився 20-річний житель Рівне нського району Віктор. Пояснення його були скромні, хлопчина жартував, мовляв працівники ДАІ його не ловили, а допомагали вибратись із замету.

Аби дізнатися, чи водій тверезий – хлопця доставили у медичний заклад. Там у Віктора діагностували наркотичне та алкогольне сп’яніння. Також у його автомобілі виявлено медичний шприц заповнений рідиною світло-жовтого кольору, який було вилучено та відправлено на експертизу. На водія правоохоронці склали відразу три адміністративні протоколи: за керування транспортним засобом в стані сп’яніння, незупинку працівнику міліції та керування без відповідних реєстраційних документів. Наразі Віктор чекає на рішення суду, який і визначить чи матиме право керування він найближчим часом.