Так вирішили на ІІІ-му Форумі місцевого самоврядування голови районних адміністрацій, мери міст та сільські голови області. А ще ділилися досягненнями та невдачами за минулий рік.

Лідія Балабат - голова Урвенької сільради, що на Здолбунівщині. Приїхала на форум місцевого самоврядування, щоб поділитися досягненнями села за минулий рік. Зокрема, фінансовими. Завдяки проектам поповнили місцевий бюджет майже на 9 тисяч гривень. Пишається, завдяки конкурсним коштам змогли облаштували дитячі садочки, створили народознавчу світлицю та замінили вікна у шкільній бібліотеці. Нині пишуть нову програму, щоб облаштувати тренажерну залу.

Йти саме таким напрямком територіальні громади Рівне нщини, закликають обласні чиновники. Причому, долучатися до розвитку міст та сіл не тільки написанням проектів, а й власною активністю.

Загалом, підсумовуючи 2012 рік у по всіх напрямках соціально-економічному розвитку в області спостерігається ріст, констатує губернатор Рівне нщини Василь Берташ. Не такі втішні дані щодо промисловості.

На форумі визначили пріоритети і на наступні роки. До 2015 -го спрямовуватимуть сили на розвиток територіальних громад та сільських територій.