Із неї розпочинається ранок, приходять ідеї та відбувається душевне спілкування. Кава надихає, зближує та ... За що люблять каву фантазували автори відеоробіт на кавову тематику. Старт однойменного конкурсу організатори оголосили майже три місяці тому і отримали 29 зізнань у любові цьому напоєві.

"Кава зближує" - у цьому вирішив переконати організаторів конкурсу рівнянин Терас Терлецький. Тему розкривали ідейні натхненники та друзі-актори. На зйомку самого відео часу пішло небагато - один ранок та вечір.

Автори відеоробіт і самі під час конкурсу потоваришували, зізнаються організатори. Активно коментували ролики, робили зауваження та захоплювались творами конкурентів. Адже фантазії на кавову тему були різноманітні: і про незабутні моменти і про сенс життя без вранішнього напою. Загалом, на конкурс надійшло 29 відеороликів - зізнань.

Автори усіх робіт отримали стимул і надалі активно долучатись до конкурсів. Головну нагороду - тисячу гривень від "Кавової кімнати" отримали Євгеній Палій та Тетяна Дмиш. "Кавова історія" від Вікторії Янушевич перемогла за відгуками глядачів. Три відеороботи відзначила Львівська Кіношкола.