Вегетаріанське меню натомість повноцінного із м'ясом та рибою. Перевести на овочі буцімто можуть вихованців дитячих садочків Рівного. Нагадаю, минулого тижня в інтернеті з'явилася інформація із "Вісника державних закупівель" про зірваний тендер. Начебто на відкритті торги від підприємців надійшло менше двох заявок.

Борщ, гречка та котлета нині на обід у НВК №1. Чотирирічна Данута хоча й не перша спустошила тарілки, їжу нахвалює.

Проблем із постачанням м'яса, запевняє керівник закладу, немає. Щодня у тарілках є страва із риби, курятини чи яловичини й свинини.

Таке ж меню із м'ясними стравами передбачене до кінця року, наголошують в управлінні освіти. Чутки про те, що рівненські дошкільнята стануть вегетаріанцями, спростовує заступник начальника управління.

Перші конкурсні торги, додає, справді зірвалися. На другому тендері визначили трьох переможців. Постачатимуть м'ясо у 33 дошкільних заклади приватні підприємці із Рівного за середньостатистичними цінами.

Поки договори із переможцями тендеру із закупівлі м'яса на стадії підписання, ці продукти у садочки доставляють минулорічні постачальники.

Як нагодувати дітей не готуючи страв і м'яса, у садочку не уявляють. Дивуються поширеній у інтернеті інформації, поки діти доїдають обід.

Протягом цього року у 33-х садочках дошкільнята з'їдять м'яса та риби більше ніж на 3 мільйони гривень із міського бюджету.