Затяжні дощі можуть зіпсувати підготовку до Великодніх свят окремим рівнянам. Аби випікати паски та фарбувати яйця, їм доводиться брати в руки ганчірки та відра щоб врятувати свої затоплені квартири та під"їзди. З Ніагарським водоспадом порівнюють свій під"їзд мешканці одного з будинків на вулиці Олени Теліги в Рівному. Там залило водою пять поверхів.

Звичайна парасоля необхідний атрибут кожної людини в світі аби вберегтися від дощу, втім мешканці будинку №49 на Олени Теліги користуються ним у під"їзді власного будинку, адже злива для них починається вже тут. Інколи у п'їзді ллє так, що і пройти неможливо - розповідає Анатолій Шевчук. Каже, через постійні затоплення ліфт давно не працює. У його шахті стоїть вода.

Скаргам затоплених мешканці з Олени Теліги комунальники вже й не дивуються, кажуть - таких будинків у Рівному вистачає. Попри це, радять не втрачати оптимізму і як тільки випогодиться - обіцяють полагодити усі дахи.

За прогнозами синоптиків дощі закінчаться ближче до п'ятниці. Однак мешканців затопленого будинку це не втішає. Кажуть, добре розуміють, що Великдень їм доведеться зустрічати з ганчірками та відрами в руках.