Хочете стати філософами? Тоді познайомтеся з картинами древньої школи самовдосконалення ФалУнь ДАфа. Міжнародна виставка під назвою " Істина. Доброта. Терпіння" відкрилась У виставкому залі Національної спілки художників України. Над створенням картин працювали художники з Канади, Австралії, Японії та Тайваню.

Міжнародна художня виставка "Істина Доброта Терпіння" об'єднує континенти. Ії побачили уже в 26 країнах світу. В Україну виставку привезли уже вчетверте, та у мистецькому житті Рівного - це дебют. Долі авторів презентованих картин, їх стиль та професійна майстерність різні. Проте всіх об'єднує одна обставина: у різні періоди свого життя кожен на собі випробував древню систему самовдосконалення. Таким чином, художники за допомогою пензля передали власний досвід і розуміння головних принципів системи. Щоправда, для пересічного відвідувача зрозуміти картини без пояснення - зась.

У виставковому залі картини розділили на 2 частини - за сюжетними лініями про боротьбу добра і зла. З виставкою спеціально приїхали і столичні екскурсоводи, які детально пояснюють відвідувачам символіку картин, значення ієрогліфів, розповідають і про головні принципи філософської системи Фалунь Дафа.

На виставку завітав і пан Назар. Для нього культура Китаю особливо близька, адже у цій країні працював і прожив усе життя прадід чоловіка. Тому про деякі сюжети картин, каже, чує не вперше.

Презентовані репродукції картин видрукували на замовлення в Канаді. Вони - ідентичні з оригіналами у розмірах, оформлені та колористиці. Для бажаючих відвідати виставку варто поспішати, адже та діятиме лише 2 тижні, після чого помандрує іншими містами Західної України.