На замітку господиням. Щоб Великодній стіл був багатшим і обійшовся дешевше, робити закупи варто вже нині - таке радять продавці з рівненських ринків. Базарні ціни досі стабільні, однак ситуація може кардинально змінитися уже за кілька днів - ближче до свята. Андрій Лобчук прицінявся і шукав, як зекономити.

З початку року ціни у Рівному на основні продукти харчування зросли. Принаймні так стверджують продавці на ринках міста. І хоча подорожчання незначне — різниця все ж відчувається.

Стабільною залишається ціна лише на курячі яйця. Утім, чи надовго, продавці не кажуть. Поки що, різкого зростання цін не відчувають ні продавці, ні покупці. Проте чекають подорожчання вже наступного тижня — ближче до Великодня. Дехто ж майбутнє подорожчання цін на ринках пов'язує із забороною селянам торгувати продуктами з власних господарств.

Нині ж курятина коштує на ринках до сімнадцяти гривень за кілограм. Яловичина та свинина — у межах п'ятдесяти гривень. Десяток яєць вам обійдеться у півчервінця. Борошно — три гривні. Проте чи залишиться ціна такою до Великодня - не відомо. Тому продавці радять закуповуватися на свято вже зараз.