Ще одна акція Палацу дітей та молоді - Золота двадцятка брендів. Нагадаємо, що вона є новинкою на цьогорічному родинному святі "Золотий апельсин". Сьогодні герої сюжету наші колеги - телепередача "ПіДеМо разом", яка іде в ефірі Першого місцевого щомісяця. Ідея її створення належить Ірині Первушевській.

Телепередача "ПіДеМо разом" - власний продукт Палацу дітей та молоді. Вперше вона вийшла на екрани у 1997 році. Спочатку це були новини Палацу, але з часом вирішили розширювати і наповнення, і цільову аудиторію.

Згодом прийшли до іншого формату: в залежності від новини та її масштабності змінюється і розмір кожного сюжету. Кажуть, як корабель назвеш, так він і попливе, тому до назви програми підійшли творчо.

Програму створює студія "ОКОpro", яка працює на замовлення Палацу дітей та молоді. Творчий колектив студії - режисер Оксана Фусик та її чоловік оператор Костянтин Гнітецький. Саме вони працюють над "ПіДеМо разом", хоча переконують, що телепередачу робить весь Палац.

Телепередача "ПіДеМо разом" спочатку виходила на 10 каналі, зараз її транслюють 2 ефірних канали області - "Рівне 1" та "РТБ". За весь час оформлення телепередачі змінювали двічі. Зараз знову планують оновити одяг "ПіДеМо разом". Кажуть, що назву та кольори програми - зелений та помаранчевий, а також музику однозначно змінювати не будуть, адже вони є традиційними та впізнаваними глядачами.