У Рівному відбулася нова подія у літературному житті. У рамках презентаційного туру по Україні до нашого міста завітав молодий український письменник та мандрівник – Максим Кідрук. Цього разу представив свою нову роботу – техно-трилер «Бот». Книга такого жанру в Україні написана вперше.

Словесний мікс про героїзм, нанотехнології, людську психологію та «екшн» – це все перший український техно-трилер «Бот». Випущена друком восени минулого року, книга уже впевнено побувала на передових позиціях книжкових рейтингів, завоювала відзнаку «За найкращий твір на тему мандрів і подорожей» на літературному конкурсі «Коронація слова». Ба більше - перший тираж розлетівся менш ніж за два місяці.

На презентації ніде і яблуку впасти. В аудиторії сидять як майбутні читачі, так і ті, хто уже встиг прочитати книгу. Діляться враженнями, адже за захоплюючим сюжетом стоять лише вигадані герої. Все інше – опис реально існуючих місць та речей. На вечорі розповідають також і цікаві нюанси написання книги.

Презентація книги "Бот" у Рівному проходить не вперше. Проте щоразу збирається нова аудиторія бажаючих послухати її автора.

Ажіотажність "Бота" критики пояснюють різним: цікавою персоною самого автора, новаторством жанру та створеним на сторінках книги, новим українським героєм.

І як годиться, на закінчення – інтрига усім поціновувачам сучасної української літератури. Незабаром вийде нова книга Максима Кідрука, над якою письменник працював не один рік. Для нас привідкрив лише назву – «Твердиня».