Кілька тижнів тому, ми розповідали про велике бажання хлопчика потанцювати з чемпіонкою з бальних танців на візках. І це йому вдалося. Ім'я партнерки Олеся дізнаєтеся вже за кілька секунд. А ми нагадуємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята.

Про цю мрію Олесь Самчук в ефірі "Першого місцевого" розповів кілька тижнів тому. І вже наступного дня відгукнулася Володар кубку світу зі спортивних танців на візках Наталія Колесова. Каже, як тільки побачила хлопчину по телевізору - зрозуміла, хоче його мрію втілити в життя - закружляти з Олесем у вальсі.

Коли Олесь дізнався, що Наталія Колесова хоче з ним затанцювати, розповідає мама школяра, щастю меж не було.

Та вже на тренуванні Олесь з Наталею зіштовхнулися з труднощами. Окрім того, що специфіка танців на візках відрізняється від від звичних Олесю, десятирічному хлопчині. важко вести дорослу партнерку.

Олесь здаватися не збирається. Каже, мрії просто так не здійснюються, їх досягають наполегливою працею.

Тож нині пара переглядає відео з чемпіонатів, в яких Наталя брала участь. Вивчають основні елементи. А ще хочуть підшукати Олесю партнерку на візку його віку. Сім"я Самчуків бажає і іншим учасникам акції ініційованої Палацом дітей та молоді "Добро на Різдво" здійснення дитячих мрій.

Якщо Ви хочете допомогти іншим учасникам акції "Добро на Різдво" чи просто бажаєте поділитися з ними душевним теплом, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".