На зустріч з юними дослідниками філологами приїхав столичний науковець Дмитро Дроздовський. Гість водночас головний редактор журналу "Всесвіт", та член журі МАНу, спеціалізується на літературі. Школярам він розказав - на що варто звертати увагу при своїх дослідженнях.

Як не розгубитися у вирі інформації, що вирує інтернетом. Про це членам Малої академії наук розповів головний редактор журналу "Всесвіт" - Дмитро Дроздовський. Каже, зазвичай дитячі роботи втрачають свою індивідуальність. Вони насичені інформацією, але не мають цілісності. Тому юним науковцям радить мислити більш творчо.

Дмитро Дроздовський порадив рівнянам перш за все цікавитись визначними місцями рідного краю. Адже і сам неодноразово досліджував історичні об'єкти Рівне нщини - Гурби, Пляшеву, Корець, Дермань. Десятикласниця Тетяна Сопронюк вже називає зустріч з науковцем корисною для себе.

Організатори зустрічі сподіваються, що вже у лютому їх вихованці результативно використають набуті знання. Та покажуть найвищі результати під час захисту наукових робіт на обласному рівні, а згодом і на всеукраїнському.