Веселі, наполегливі, сильні духом. Сьогодні ми познайомимо Вас з чудовими хлопцями Іллею Горільчаним та Станіславом Мельничуком. Вони учні навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина". Нагадаємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята. Тож запрошуємо поділитися Вас своїм душевним теплом з учнями навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина".

Так учні Рівне нського навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина" вивчають граматику. Повторюють літери за вчителем, записують їх в зошит. Це робить і восьмирічний Ілля Горільчаний. І хоча букви йому даються не легко – хлопчик дуже старається.

У майбутньому Ілля хоче стати водієм. Щоби задумане здійнилося, хлопчику нині потрібно пролікуватися.

Найбільша ж мрія Іллі...

А Станіслав Мельничук пензлем може зобразити цілий світ, він - художник. Хлопчина також навчається в центрі "Особлива дитина". На жаль, поспілкуватися зі Станіславом нам не вдалося – він вже більше місяця перебуває в лікарні.

Станіславу 16, а його картини вже експонувалися на міжнародних виставках. Парубок має чимало нагород на загальноміському та всеукраїнському рівнях. Хлопчина спробував себе ще й як ілюстратор книг.

Та найбільша мрія Станіслава поки не здійснилася. Хлопчина мріє побувати на морі. Якщо Ви хочете допомогти учням Рівне нського навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина", чи просто бажаєте поділитися з ними душевним теплом, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".