Зимові канікули не привід сумувати. Вже 15 років у рівненському міському палаці дітей та молоді прогресивні учні та студенти зустрічаються з міською владою. Діти пропонують власні ідеї для покращення умов проживання у Рівному та спілкуються з керманичем міста про наболілі проблеми.

Цьогоріч традиційну зустріч з активною молоддю Рівного міський голови Володимир Хомко розпочав підсумками за минулий рік. Комусь нагадав, а комусь розповів чим жило наше місто у 2012 році. Говорили як про невдачі, так і про здобутки. Прогресивна молодь уважно слухала, однак мала і свої запитання до керманича міста. Зокрема однією із основних проблем голова Парламенту дітей нашого міста Алла Яблонська вважає відсутність ефективного функціонування студентського та учнівського самоврядування. Вона зазначає, у сусідній Росії існують так звані соціальні ліфти, -напрямки допомоги учнівській молоді. Там влада виховує собі майбутнє покоління, чого не скажеш про нашу країну,-констатує дівчина. А активну молодь потрібно заохочувати.

Із цим повністю погоджується Володимир Хомко. У всій країні він один змінити нічого не може, однак допомогти на рівні міста завжди готовий. Аби молодь зверталась. Це стосується і реалізації цікавих та корисних ідей спрямованих на покращення умов проживання у нашому місті.

Подібні зустрічі для молоді є вкрай необхідними, переконана директор Рівне нського Палацу дітей та молоді Ірина Первушевська.

Учасники зустрічі цікавились і іншими не менш вагомими проблемами нашого міста: численними незаконними забудовами, ремонтами парків та міського палацу культури. Це свідчить про активність та бажання щось змінювати на краще у своєму місті.