Такі результати оприлюднили працівники міліції після проведення ряду експертиз та допитів.

Нагадаємо, на початку грудня все село Грушвиця сколихнула страшна новина про смерть Віталія Ференца. Хлопець ввечері пішов на дискотеку, а вранці його повішеним знайшов у хліві батько. Рідні та друзі не повірили, що молодий чоловік сам вкоротив собі віку. Мовляв, поза у якій його виявили була не природною – руки у кишенях, потерпілий сидів, а мотузка розслаблена. У міліції це спростовують.

Тієї ж ночі 23-річний Віталій потрапив у ДТП – розбив сусіду паркан. Батьки та товариші загиблого в один голос стверджували, що сусід разом зі своїм сином та працівником ДАІ, який приїхав забирати автомобіль, і допомогли хлопцю померти.

У ході розслідування ця інформація не підтвердилась. Експертиза встановила, що сусід Віктор Рудник побоїв Віталію Ференцу не наносив, а його син тієї ночі з потерпілим не конфліктував. Порушення були виявлені лише у діях міліціонера. Він своєчасно не зареєстрував автопригоду. Зараз чоловік вже не працює на вказаній посаді. Всі експертизи щодо смерті Віталія Ференца ще не проведені. Але особливо ситуацію вони вже не змінять, кажуть правоохоронці. Жодних доказів, що це було вбивство чи хоча б замах – немає.

Дивіться також: На Рівне нщині хлопець повісився, бо розбив автомобіль батька .