Вчора Рівне заполонили флюїди юної краси. У ТРЦ "Екватор" відбувся фінал першого регіонального фестивалю "Міні-міс Рівненщина". У конкурсі краси та таланту змагалися шістнадцять маленьких красунь регіону. Серед них журі і визначало головну міні-міс та ще трьох принцес у різних вікових категоріях. Найбільша інтрига вечора - хто ж представлятиме Рівненщину на Національному фестивалі краси та таланту "Міні-міс Україна".

Красу і талант потрібно не тільки плекати змалку, а й демонструвати. Це гасло поставили собі за мету організатори та прибічники регіонального фестивалю "Міні-міс Рівне нщина". До конкурсу, який організовують вперше, уся команда затійників готувалася понад два місяці.

Демонстрували рівненську вроду й талант красуні у чотирьох конкурсах: представленні, конкурсі таланту та показі модного одягу й бальних суконь. Журі оцінювало дівчат за 12-бальною системою. Разом з учасницями хвилювались та готувались до конкурсу їхні батьки. Розповідають, що фестиваль вартий зусиль, а участь у ньому не настільки "дорога", як про неї говорять.

Драйвовими піснями шоу доповнили учасники проекту "Голос. Діти". Катерина хоча не дефілює, а співає, та за колег по сцені вболіває не менше.

Інтригу фестивалю тримали до кінця. Та все ж "Міні-міс Рівне нщину-2012" визначили. Нею стала Катерина Коваль. Окрім титулу та корони переможниця отримала у подарунок ювелірну прикрасу. Обрали також "Міні-міс Талант", "Міні-міс Глядацьких симпатій" та "Міні-міс ОГО". Красуні отримали квіти, цінні подарунки, путівку у Карпати та дитячу косметику. На головну переможницю та трьох перших принцес чекає активна підготовка до Національного фестивалю. Відбудеться він у червні наступного року.