Його сьогодні на сесії прийняли обласні депутати. Також затвердили програму економічного та соціального розвитку Рівненської області на наступний рік та проголосували за організацію системи екстреної медичної допомоги.

На черговій сесії Рівне нської обласної ради зареєструвалось 69 депутатів. Основне питання порядку денного - затвердження головного фінансового документу. Перед його розглядом з запитом до прокуратури звернувся депутат облради Юрій Супрунюк.

В своєму виступі депутат посилається на громаду села Грушвиця Рівне нського району. Та, мовляв, не згодна з рішенням судово-медичної експертизи у тому, що хлопець вчинив самогубство. Цей запит депутати підтримали практично одноголосно. Дискусії розпочалися під час розгляду бюджету. Окремих депутатів цікавило питання, скільки коштів спрямували на захист соціально незахищених верств населення.

В результаті, за бюджет Рівне нщини на 2013-ий рік проголосував 51 депутат. Голова Рівне нської обласної ради каже, фінансовий документ на наступний рік не гірший від попереднього.

Також на сесії депутати проголосували за організацію системи екстреної медичної допомоги в області. Тепер така служба з'явиться у кожному районному центрі.