А Ви вже вирішили, з ким і де зустрічатимете кінець світу? Його пророкують уже на завтра. Що цікаво, деякі українці запаслися свічками, сірниками, консервацією, щоби було що їсти - спускатимуться в бункери та льохи переживати Апокаліпсис.

Відома українська співачка Ірина Білик чекатиме настання 21.12.2012 у власному бункері. Вона його зводила спеціально до кінця світу під власним будинком. Про це повідомляють столичні ЗМІ. Зірка зустрічатиме апокаліпсис не сама, запросила шістьох друзів. Склала співачка і список, хто що має принести до підземелля: свічки, консерви, туалетний папір. Відомі рівняни хоча і не масово, та свої запаси також мають.

Та насправді, відомий рівненський актор, директор облмуздрамтеатру Володимир Петрів у апокаліпсис не вірить. Каже, скептично ставиться до всіляких пророцтв.

А от фотомитець Олександр Харват до кінця світу таки готується. Проте, не скуповує свічки і консервації. Ба більше, навіть бункер йому не потрібний.

Хто-хто, а Галина Кульчинська своєю креативністю може здивувати будь-кого. Можливо і бункер для рівнян підготувала?

Та все ж розмови про апокаліпсис змусили замислитися заступницю мера, загалом про логічність дій.

Не зустрічатиме кінець світу 21 грудня і Володимир Хомко. Міський голова каже, просто в нього не вірить.

Натомість, у деяких українських містах чутки про апокаліпсис зводяться до абсурду. За повідомленням в Інтернеті, один із співробітників Запорізької АЕС попросив на 21 грудня вихідний, у зв'язку з кінцем світу. Як не дивно, кмітливий атомник свій відгул отримав.