Православні віряни сьогодні відзначають День Святого Миколи Чудотворця. Відомий він як захисник студентства, родин та дітей зокрема. В народі свято називають ще дитячим. Адже в цей день малеча отримує солодощі та подарунки не залежно від того, живуть вони вдома з батьками, чи у притулку. Посланці Миколая в особах рівненських меценатів відвідали і Рівненський притулок.

З миру по нитці - і дітям свято. Сьогодні рівненські меценати, працівники та колишні вихованці притулку влаштували справжній Миколаїв день для малечі. Окрім солодощів привезли новорічні подарунки, іграшки та ялинкові прикраси. Показали також нещодавно облаштований комп'ютерний клас. Провели й інтернет, щоб діти не були обмежені в спілкуванні та навчанні. Такий подарунок для дітей, розповідають меценати, не випадковий.

Десятикласник Олексій після втечі з дому в притулку уже 3 місяць. Новим комп'ютерам зрадів особливо. Полюбляє грати в ігри, спілкуватися з друзями та родичами у соціальних мережах. Розповідає, в майбутньому хоче стати автомеханіком.

Таке дійство проводять у Рівне нському притулку вперше. Діти на знак подяки підготували для гостей театралізоване дійство з піснями й танцями. Свято вдалося, та головного подарунку в цей день дехто так і не дочекався.