Вже десятий рік поспіль у день Святого Миколая Рівненський Краєзнавчий музей презентує здобутки творчих рівнян, які цьогоріч вже відсвяткували п'ятдесятирічний ювілей. Цього року обрали 13 талановитих, неповторних, успішних рівнян, які прославляють наш край.

Цьогоріч "Золоте Сузір'я" вражає. До переліку найкращих ювілярів-митців потрапили - Лауреат Шевченківської премії, заслужений та народний артисти України, фотохудожники, письменник, вишивальниця, скульптор та творчі викладачі. Усього організатори нарахували 13митців, кажуть це знакова цифра для наступного року.

Учасники виставки пишаються своїми досягненнями. Фотохудожник Анатолій Мізерний мріяв стати письменником - журналістом. Однак, в одну мить зрозумів - хто ж як не він передасть неповторні миттєвості людству.

Скульптор Леонід Гринбокий переконує - попри поважний вік працюватиме і далі. Втім, як справжній митець творчих планів не має, адже натхнення черпає з життя навколо себе.

Журналіст, телеведучий, мандрівник, а нині і фотомитець Віктор Данилов мріє освоїти нове мистецтво.

Організатори радіють - виставка вдалася. Основну її частину наповнили світлини Анатолія Мізерного, з яких посміхаються чи не усі цьогорічні ювіляри. Це і Володимир Петрів, та Віктор Янчук, Тетяна Васечко та Євген Цимбалюк. Леонід Гринбокий також представив частинку своїх робіт.