Принаймні поки що. Господарський суд знову переніс розгляд справ по будівництву двох АЗС на вулиці Соборній у Рівному та на Басовому Куті. Минулоріч дві ділянки почали розробляти під будівництво заправок. Через спротив громади спорудження заправки досі не розпочалося.

На початку року мешканці Басового Кута і депутати Рівне ради з сокирами в руках зруйнували паркан на ділянці, де мало розпочатися спорудження АЗС. Через декілька місяців жителі центральної вулиці Рівного посадили молоді дерева на місці будівництва автозаправної станції по вулиці Соборна 422. Нагадаємо, тоді заправки почали зводити незважаючи навіть на рішення громадських слухань. Сьогодні справа про про визнання недійсним договору оренди двох земельних ділянок, відведених міськими обранцями ще у 2005-му році під заправки, черговий раз розглядається у Господарському суді.

Кореспондентам вкотре не дозволили відео- та фотофіксацію судового засідання. Мотивом такого рішення судді стало те, що справа чомусь не викликала великого резонансу в суспільстві. Проте, як стало відомо кореспондетам першого місцевого, Рівне нське БТІ вже узаконило нерухомість АЗС на вулиці Соборній.

Остаточного рішення щодо розірвання договору оренди земельних ділянок Господарський суд вкотре не виніс. Натомість, знову переніс слухання на тиждень.

Дивіться також: У Рівному жителі Басового Кута пікетували Господарський суд