Упродовж року понад 20 колективів змагались за звання кращих. Із них у фінал потрапило 5 команд, які і виборювали звання чемпіона. У попередні роки перемагали команди, які стали відомими далеко за межами України. Це і "Аварія", і "Лопата", і "Бомба" (Млинів).

Рівне нська ліга КВН стала відкритою. Це дає можливість запрошувати до участі у ній не лише колективи із Рівного, але й з інших міст України.

Так у фіналі зустрілися 5 команд. Із них три команди із Рівного, одна - з Острога і одна з Києва. Для членів журі місто немає значення, головне - це присутність інтелектуального гумору.

До несподіванок вдалася команда КВН "Т.Б.П.Ч". Вони підготували не лише влучні жарти, але й зуміли вмовити голову членів журі взяти участь у їхній мініатюрі.

"Т.Б.П.Ч."- найдосвідченіша команда, яка взяла участь у фіналі. Досвід, влучні жарти та інтелектуальний гумор допомогли їй стати чемпіонами відкритої Рівне нської ліги КВН. Також призові місця посіли ще дві рівненські команди. Срібними призерами відкритої Рівне нської ліги стала команда КВН "Сосєдка Дмітрій", а бронзовими - "Помідори по-рівненськи".