У Рівному живуть і тренуються досвідчені боксерки. За їхніми плечима вже роки тренувань і як результат - перемоги на чемпіонатах та кубках Всеукраїнського та Міжнародного рівнів. Ці здобутки не завдяки, а радше всупереч. Жодної копійки на жіночий бокс у місті не припадає, а це у свою чергу не дає можливості показати дівчатам викластись на максимум.

Впродовж чотирьох років рівненські боксерки - в числі кращих в Україні. В скарбничці спортсменок чотири українських чемпіонства, та медалі різного гатунку із чемпіонатів Європи, світу та численних Міжнародних турнірів. На змагання за кордон, спортсмени їздять за свій рахунок. На це тратять свої зарплати та стипендії. Фінансування із сторони влади, практично не має.

Свою професійність дівчата вдосконалюють у спарингах. Так вивчають суперників та їхню тактику ведення бою. Втім, у Рівному для титулованих спортсменок достойних супротивників немає. Часто дівчат виручають хлопці, але жіночий і чоловічий бокс зовсім різні. А щоб регулярно запрошувати спаринг-партнерок у Рівне грошей не вистачає.

Разом із рівненськими боксерками вже три місяці тренується спортсменка із Харкова. За цей короткий термін вона вже встигла принести користь Рівному. У вересні боксерка завоювала срібну медаль на Міжнародному турнірі з боксу в Білорусі.

Наступного року рівненська жіноча команда з боксу близько двохсот днів проведе на виїздах. І судячи з досвіду минулих років, не зважаючи на труднощі додому планують повернутися із медалями. Сподіваються, що ситуація із фінансуванням зміниться на краще, та й за здобутки вони отримають від чиновників не лише грамоти.