Перший сніг і перші проблеми на дорогах, чи то пак з дорогами. Комунальникам та шляховикам вчорашні опади завдали чимало клопоту. Проте, кажуть - зі сніговими заметами на дорогах області та міста поки справляються, адже гарно підготувалися.

У Рівному все спокійно. Перший сніг хоча і завдав комунальникам та шляховикам клопоту, проте і з розчисткою доріг та посипанням вулиць поступово справляються. Зібрали навіть спецільну прес-конференцію для журналістів, аби заспокоїти рівнян і відзвітуватися: до боротьби зі снігом - готові.

Міський чиновник запевняє, за останні роки в обласному центрі не було випадків, коли через недопрацювання комунальних служб утворювались великі затори на дорогах. Як прибирають дороги, контролюють і транспортники.

Ситуація під контролем- кажуть у міськШЕУ. Розчищати снігові замети в місті перший автомобіль вчора виїхав о 17:30.

Начальник міського відділу ДАІ Віталій Дещинський, впевненість комунальників поділяє, але каже - маленькі вулиці ті часто залишають поза увагою.

Занепокоєння викликає готовність комунальників боротися зі снігом на дорогах області. Працівники Державтоінспекції їх перевірили і встановили: дорожні та комунальні організації Рівне нщини спецтехнікою та паливно-мастильними матеріалами в належній кількості не забезпечені.

В обласній службі автомобільних доріг повідомили, техніка після першого снігу вийшла вчасно і з завданням впоралась.

Тим часом державтінспектори, аналізуючи минулорічний осінньо-зимовий період зазначають: саме незадовільне утримання доріг області слугувало супутньою причиною низки ДТП. Як вправлятимуться дорожники цьогоріч буде відслідковувати і перший місцевий.