За це звання змагалося чимало старшокласників, лишень до півфіналу дійшли майже три десятки юнаків та дівчат. Цьогоріч у загальноміському конкурсі вони не тільки дивували журі та глядачів талантами, а ще й своєю ерудованістю.

У Палаці дітей та молоді конкурс "Сучасник та сучасниця" відбувається восьмий рік поспіль. За цей час участь у ньому взяли сотні школярів. Однак, звання переможця вибороти не так і легко, зізнаються самі ж конкурсанти, конкуренція неабияка. До чого тільки не додумуються юнаки та дівчата, щоби вразити глядачів і в першу чергу журі. Вихованка ПДМу Римма Бабієць, до прикладу, заохотила всю залу присутніх до зарядки.

Так, тур за туром, Римма і виборола перемогу. Тепер вона - "Сучасниця-2012".

Пару їй склав, також вихованець Палацу - Денис Фандич. Каже, титул "Сучасник-2012" здобувати було не легко.

Цьогоріч, окрім традиційних конкурсів, фіналісти практикувалися у вирішенні соціальних проблем; організатори запровадили нові етапні змагання: "Мер в шортах" та "Ідея для банку".

А це Катерина Реліна. Дівчина - переможниця номінації "Визнання однолітків". У цій категорії визначали найкращого в інтернеті методом голосування. Катерина підкорила рівнян щирістю та добрими вчинками.

Всі фіналісти отримали дипломи та подарунки. Конкурс проводитимуть і наступного року, обіцяють організатори. Тож, нинішні десятикласники мають цілий рік, щоби якнайкраще підготуватися.