Організатори: Нетипове Рівне - http://vk.com/netypove_rivne, http://www.facebook.com/NEtipoveRivne

Співорганізатор: кав'ярня «Кавова Кімната» - http://vk.com/kavova_kimnata , http://www.facebook.com/pages/Кавярня-Кавова-Кімната

Інформаційні спонсори: Рівне нський інформаційний портал OGO.ua - http://vk.com/ogo_ua та http://www.facebook.com/OGO.ua , газета ОГО, телеканала «Рівне 1» - http://vk.com/rivne1tv та http://www.facebook.com/rivne1.

Географія аудиторії: вся Україна

Умови: Тривалість і формат відео не мають значення - це може бути короткий фільм про любов до кави, демонстрація приготування напою за власним рецептом, авторська відеопоезія про каву, чи просто відеоетюди - тут даємо вам волю. Головних переможців буде два: одного обиратимуть організатори, іншого - підписники сторінки Нетипове Рівне (голосуванням). Голосування відбуватиметься між п'ятіркою лідерів за кількістю позитивних коментарів. Тривалість голосування - з 29 грудня по 31 грудня. Автор найоригінальнішого відеозізнання у коханні до кави отримає приз - 1000 гривень. Окрім того, для нетипових конкурсантів протягом усього конкурсу передбачені спеціальні призи!. Прийом робіт розпочнеться з 12 листопада та завершиться 28 грудня. Ім'я переможців будуть оголошені у переддень Нового року - 31 грудня! (дати можуть корегуватися)

Інформаційні партнери конкурсу: телеканал "Рівне 1", Рівне нський інформаційний портал OGO.ua та журнал "Люблю каву!"