Змагання для нашого міста стали традиційними. Цьогорічні - уже п'яті. Поборотися за медалі до Рівного прибули ще й спортсменки з Латвії та Білорусі. І попри те, що нові правила з художньої гімнастики набудуть чинності лише з нового року, гімнастки вже показали глядачам свої нові програми.

Турнір з художньої гімнастики «Золота осінь Рівного» проводиться вже вп'яте. Традиційно, організатором змагань виступив міський палац дітей та молоді. З кожним роком рівень турніру стає все вищим. Це відмічають як учасники, так і судді змагань.

Вже не вперше турнір підтвердив статус Міжнародного. Цьогоріч позмагатися з вітчизняними гімнастками прибули спортсменки із Білорусі та Латвії. Деякі з них в Рівному вже не вперше. Їхали на змагання із задоволенням, і не тільки за золотими медалями, а й для обміну досвідом.

На ювілейний турнір "Золота осінь Рівного - 2012" приїхало більше 350-ти спортсменів із усіх куточків України. Всього 43 команди. Рівне на змаганнях представляли на змаганнях два колективи – "Авангард" та ПДМ. Всі учасники гімнастичної першості були поділені на 13 вікових груп, в кожній з яких визначали найкращих. Золоті нагороди турніру поїхали до Києва, Луцька, Львова, Донецька, Одеси та Сімферополя. З місцевих гімнасток відзначились двоє дівчат - Єлизавета Азрамчук та Олена Руда. Вони вибороли срібло і бронзу у своїх вікових групах.