Рівняни у паніці. Містом "ходять" чутки, що може обвалитися підземний торговий центр під вулицею Соборною. Причому з дня на день. Спочатку невідомі екстрасенси нібито називали 14 листопада, потім 21 листопада або грудня. Віщуни лякали, що під час обвалу ймовірно загине близько семисот людей. Вірити чи не вірити - справа кожного.

Руйнація вулиці Соборної від Зали камерної та органної музики і до Театральної площі, і близько семи сотень загиблих - в результаті обвалу. Таку катастрофу, нібито, напророчив екстрасенс. Хто він і звідки, наразі не відомо. Втім, рівняни інформацію підхопили і, як того варто було очікувати, запанікували. Називають не одну причину для занепокоєння.

Чутки про можливу руйнацію дійшли і до міських депутатів. Вірять вони ясновидцям чи ні, а звернення до міського голови все ж написали - вимагають створити спеціальну комісію, котра визначила б технічний стан підземного містечка.

Депутати Рівне ради звернення підтримали. Поділяє їхню думку і міський голова. Каже, пророцтво екстрасенсів і сам читав. Тож, комісії бути.

Необхідно оглянути інженерні конструкції, фундамент, ґрунти. Та найперше: потребує дослідження дорожнє полотно, розповідає в телефонній розмові кандидат технічних наук Віталій Гайдукевич. Він візуально оглядав підземку. Каже, помітив деформації, зокрема тріщину між конструкціями, яка до того ж протікає.

Фахівці, безсумнівно, мають детально обстежити підземне містечко, впевнений Віталій Гайдукевич. Хоча й радить рівнянам не панікувати. Каже, причин для миттєвої руйнації не побачив. Деякі рівняни також словам екстрасенсів не вірять, впевнено ходять центральною підземкою.

За неофіційною інформацією, історія з центральною підземкою - це вигадки конкурентів. Мовляв, таким чином ті хочуть переманити покупців та й орендарів у свої торгові точки. Однак, кому вірити: Інтернету, екстрасенсам чи то дочекатися офіційного заключення фахівців - особиста справа кожного.

До слова, ті ж екстрасенси потішили Рівне нщину доброю новиною. Вони повідомили, де зараз 10-річний мешканець села Сварицевичі Володимир Швайка. Але в обласній міліції інформацію не підтвердили. Нагадаємо, він пішов у ліс з батьками збирати гриби понад місяць тому. Ні самої дитини, ні бодай якихось її слідів досі не виявлено. Пошукові роботи, до яких залучили понад 2 тисячі людей, патрульний літак та вертоліт, не допомогли знайти дитину. Розслідування у цій справі триває досі.