Принаймні так вважають депутати фракції "Свобода". Вони звернулися до Володимира Хомка із відповідним зверненням на сесії рівненської міської ради. Мер звернення поставив на голосування, але у відставку йти не збирається.

Приголомшили своїх колег у Рівне нській міській раді депутати-свободівці. Перед початком розгляду питань порядку денного вони зачитали звернення до міського голови Рівного.

Колеги по опозиційному табору звернення "Свободи" не підтримали.

За це звернення проголосували лише шість з 50-ти присутніх міських обранців. Володимир Хомко натомість вніс свою пропозицію. Вину за розвал Житлово-комунального господарства міста покласти на депутатів з фракції "Свобода".

Це звернення підтримали лише три депутати. Мер вирішив, що це просто збій голосування. Але після того, як система "рада" дала збій ще декілька разів Володимир Хомко запропонував міським обранцям відмовитися від її використання взагалі. Щjб повернути гроші, які були заплачені за встановлення системи для голосування міський голова готовий навіть судитися.

Врешті-решт депутати Рівне ради вирішили голосувати підняттям рук, обрали лічильну комісію і приступили до розгляду першого питання порядку денного "про пайову участь у розвитку інфраструктури міста". Це питання чомусь викликало черговий скандал у сесійній залі.

Після таких дебатів питання відправили на довивчення, а коли пристрасті вщухли, депутати почали голосувати за інші питання. Вже під час перерви з депутатом Марією Конощук сталася неприємність - у неї поцупили телефон, згодом він виявився вимкненим. З колег вона нікого звинувачувати не стала, лиш написала заяву у міліцію.