Телевежу почали будувати у 1962-му році. Через п'ять років її здали в експлуатацію. Четвертого листопада 1967-ого телевежа в Антополі вперше почала ретранслювати телевізійні програми з Москви.

ЇЇ висота 240 метрів. Утримують телевежу дев'ять тросів. Зараз у Рівне нському обласному радіотелевізійному передавальному центрі працює вісімдесят чоловік. Телевежа у Антополі була перша на Рівне нщині і четверта в Україні. На сьогоднішній день подібні об'єкти стоять в дев'яти районних центрах області.

Проект радіотелевізійного передавального центру з'явився ще у 1962-му році. А через п'ять років телевежу запустили в експлуатацію. Обладнання, яке тоді завезли на новий об'єкт, на той час було лише в Останкіно. Спеціалісти працюють із ним й донині.

Працівники радіотелевізійного передавального центру розповідають, обладнання, яке працює ще з 1967-го року, кілька разів проходило модернізацію.

На підприємстві впевнені, як тільки жителі Рівне нщини повністю перейдуть на цифрове мовлення, потреба в таких передавачах просто відпаде. А поки жодний блакитний екран області без них телевізійну картинку не покаже. Колектив першого місцевого вітає працівників Рівне нського обласного радіотелевізійного передавального центру з 45-ти річчям.