Від дня волевиявлення минув тиждень, а пристрасті досі не втихли і остаточних результатів поки немає. На Рівненщині,у 155-му виборчому окрузі . В окружний адміністративний суд міста Рівне звернувся один з кандидатів в народні депутати України з клопотанням про перерахунок бюлетенів на одинадцяти дільницях 155-ого ОВК та визнати голосування на одній з дільниць не дійсними.

Один з кандидатів в народні депутати України по 155-му виборчому округу вирішив оскаржити в суді підсумковий протокол засідання ОВК. Члени якої, на його думку, приймали рішення про затвердження голосування на деяких дільницях з порушенням закону України. Представляти інтереси Окружної виборчої комісії приїхав заступник голови.

Порадившись, суд не дозволив заступнику голови представляти інтереси ОВК. Також не дозволив народному депутату України Юрію Прокопчуку бути третьою стороною в судовому процесі.

Народного депутата таке рішення обурило.

Лише після цього суд почав розгляд справи.

Представник позивача стверджує, в них є докази, що Окружна виборча комісія не перевіряла протоколи засідань одинадцяти ДВК.

Якщо Юрія Прокопчука третьою стороною до судового розгляду не включили, то адвоката кандидата в народні депутати України, який згідно даних офіційного сайту ЦВК переміг на 155-му виборчому окрузі, допустили до процесу на стороні відповідача.

Вислухавши аргументи сторін, суд перейшов до опрацювання доказів та почав викликати свідків.

Але послухавши свідків та ознайомившись з матеріалами справи суд вирішив відмовити позивачу. Члени одинадцяти дільничих виборчих комісій тепер можуть спати спокійно. Перераховувати бюлетені на їхніх дільницях не будуть.