Одразу в декількох районних центрах області кандидати судяться між собою. Найбільш активним в цьому плані є 156-ий виборчий округ. Тут судові засідання пройшли в Сарнах і Березно.

Під стінами Березнівського районного суду мітинг. Люди прийшли, аби захистити свій вибір. Суд розглядає клопотання довіреної особи одного з кандидатів у народні депутати України про визнання недійсними протоколи з восьми виборчих дільниць Березнівського району. Проте справа на довго не затягнулася. Позивник відмовився від своєї заяви. Аналогічну справу розглядає і Сарненський районний суд. Тут також зібралися люди на мітинг. Довірена особа того ж самого кандидата в народні депутати подала клопотання про визнання недійсними результати на чотирьох виборчих дільницях Сарненського району. На розгляд справи викликали голів цих чотирьох ДВК.

Голови ДВК стверджують, жодного порушення на їхніх дільницях не виявили ні спостерігачі, ні журналісти, які розписалися в протоколі. Суддя переходить до розгляду матеріалів справи.

Після недовгих роздумів у нарадчій кімнаті суддя оголошує вирок.

Завтра має відбутися засідання Костопільського районного суду, який також буде розглядати справу про визнання недійсними протоколів декількох дільничих виборчих комісій вже цього району.