Безлад та хаос - так можна охарактеризувати роботу окружної виборчої комісії №156.Станом на сьому годину вечора 29-го жовтня майже сорок представників дільничих виборчих комісій ще стояли під дверима ОВК.

Це відео зняте зранку двадцять дев'ятого жовтня на фотоапарат одним з спостерігачів. Люди хочуть штурмом брати приміщення, в якому проводить своє засідання Окружна виборча комісія номер 156. Члени ДВК, які приїхали здавати протоколи, не знають чому ОВК затягує процес підрахунку голосів.

Діалог з головою комісії якось не склався. Своє посвідчення довелося показувати тричі, спочатку при вході, потім одному з членів комісії, а третій раз - голові.

Чому затягується робота Окружної виборчої комісії голова пояснити не захотів. Зате уповноважені особи політичних партій мають свою думку з цього приводу.

Після кількагодинного очікування дізнатися безпосередньо в голови комісії Сергія Лоскутова, чому так довго приймаються протоколи, не вдалося. Натомість, він вирішив застосувати штрафні санкції до знімальної групи першого місцевого.

Вимогою членів комісії було не заважати проведенню їхньої роботи. Зробити це просто не можливо, оскільки в самому приміщенні, де проходять засідання не було місця навіть де притулитися. Також своє занепокоєння роботи 156-ої окружної виборчої комісії висловили представники Рівне нської обласної організації «Комітет виборців України». Бо члени ОВК неодноразово і грубо перешкоджали спостерігачам та журналістам виконувати свої обов'язки напередодні, в день та по завершенню голосування.