У гості до рівненських гонщиків завітав латвійський Локомотив. На рівненському стадіоні технічних видів спорту відбулися чергові товариські змагання рівненського клубу МІР.

Локомотив привіз до Рівного як молодих так і вже досвідчених спортсменів, а головною зіркою латишів без сумніву був Анджей Лєбєдєв. Зустріч розпочалася з переконливої перемоги гостей, однак поступово рівнянам вдалося вирівняти хід поєдинку, а після 8-го заїзду навіть вийти вперед. Найбільше у першій частині змагань запам’яталося падіння Максима Росощука, мотоцикл якого вилетів у зону безпеки. Однак мужній юний спортсмен знайшов в собі сили аби продовжити боротьбу і навіть привіз перемогу в одному із заїздів.

Легкою прогулянкою стала гонка для Анджея Лєбдєва, який переміг у всіх заїздах. Лише одного разу суперники змогли чинити йому опір, але вже через коло латиш розставив все по своїх місцях.

Однак 100-кового результату Лєбєдєва не вистачило для загальної перемоги його клубу. Завдяки вдалій їзді лідера рівнян Кирила Цукатова у заключному 15-му заїзді клуб МІР святкував мінімальну перемогу на д Локомотивом. Наступні змагання на рівненському мотореці відбудуться 27 жовтня. На цей раз в гості до МІРу завітають спортсмени Ванди з Кракова. Сергій Головня спеціально для новин Рівного.