Вже традиційно, день народження відсвяткували змаганнями. Поборотися за звання "Найкращого спортсмена" запросили місцевих учасників та гостей з Волині.

15-ти річна Діана всього чотири роки займається конкуром, але за своїми плечами вже має значний досвід успішних виступів на змаганнях. Захищає честь кінно-спортивного клубу «Фавор» з задоволення і завжди успішно, займаючи призові місця. Свій успіх Діана пояснює постійними тренуваннями та надлишком енергії, якої має забагато.

13 річчя кінно-спортивного клубу "Фавор" міського палацу дітей та молоді вирішили відзначити традиційно - змаганнями. За роки діяльності клуб виховав цілу плеяду успішних спортсменів. Зараз же тут займається сорок учнів. Вони вичають як практичні так і теоретичні сторони вправної їзди верхи на коні. Ці знання до

Змагалися ж учасники у чотирьох категоріях – діти, спортсмени, гран-прі та дорослі. Поборотися зібралися спортсмени із Рівного та селища Котів, що на Волині. Найпрестижнішу нагороду перехідний кубок «Кращий спортсмен» та перше місце в одному із маршрутів здобула Анна Бойко із КСК «Фавор», Сергій Базелюк із Рівне нського клубу «Вітер» першість у класі спортсмени. Діана Красновська стала кращою серед дітей. Гості з Волині записали на свій рахунок одне срібло і одну бронзу.