На полонину Шотландії перетворився Майдан незалежності у Рівному. Там в обід розпочалася благодійна акція "Серце до серця". Стартувала вона напередодні у Львові - і завершиться у неділю в Києві. Під час акції волонтери збиратимуть кошти для обладнання, яке діагностує вади зору у дітей. На головному майдані Рівного людей до благочинності спонукали Шотландськоий оркестр та міжнародний пробіг байкерів.

Пісні шотландців долетіли до Рівного. Так організатори благодійної акції Серце до Серця вирішили привернути увагу рівнян до проблем дітей. Кажуть лише спільними зусиллями можна зібрати потрібну суму на придбання обладнання для дитячої лікарні. Цьогоріч благодійники допомагатимуть дітям з вадами зору.

Сьогодні благодійники презентували акцію, а основний збір коштів проводитимуть в неділю. Відтак вже сьогодні волонтери вийшли на Майдан Незалежності аби нагадати рівнянам про благодійництво. Маряна та Інна вже другий рік поспіль беруть участьв акції "Серце до серця". Переконують, отримують від волонтерської роботи задоволення, і відчувають себе потрібнимпи суспільству.

Сьогодні до благодійництва долучилися і байкери, щоправда погода дещо завадила їх повноцінній робті, однак це їх особливо не засмутило.

Далі оркестр та байкери помандрують у Житомир та Київ. А вже у неділю з 8 до 20 години півтори сотні волонтерів вийдуть на вулиці міста та селищ РІвненщини, аби допомогти обласній дитячій лікарні.