Цим питанням стурбоване обласне керівництво. Адже минулоріч деякі заклади на кілька днів залишились без опалення. Аби уникнути подібної ситуації цієї зими - чиновники особисто відправились перевіряти медустанови.

В Острозькій обласній психіатричній лікарні минулого року трапився справжній скандал з опаленням. Через те, що зламався котел, дві доби пацієнти мерзли в своїх палатах. При цьому температура за вікном сягала мінус 25-ти. Цьогоріч ситуація не повториться, переконує головний лікар. Для цього, каже, зробили все, що в їх силах.

Котельня, з якою виникли проблеми, не стоїть на балансі лікарні, розповідає начальник обласного управління охорони здоров'я Віталій Бойко. Минулоріч через відсутність тепла в палатах, він ледь не позбувся займаної посади.

На підготовку закладів охорони здоров’я до нового опалювального сезону витратили 9 мільйонів 700 тисяч гривень. Очільник області запевняє - без тепла пацієнти не залишаться.

З настанням холодів тепло подаватимуть 27 проінспектованих котелень та 171 міні-котельня, які знаходяться на балансі закладів охорони здоров'я.