Приїхали у Брест і отримали найцінніший диплом "Висота" від московських театральних критиків актори рівненського обласного музичнодраматичного театру. У Білорусі вони зіграли трагіфарс "Калігула". Серед 28 колективів із 11 країн рівненський театр критики визнали наймайстернішим. Приємна перемога, чи не так?

Цей диплом "Висота" колектив Рівне нського академічного музично-драматичного театру привіз із Бресту. Там на Міжнародному театральному фестивали "Біла вежа-2012. Класика Plus" показали абсурдну трагедію на 2 дії "Калігула" і приголомшили театральних критиків, — пишається успіхом керівник театру.

Поїздка на фестиваль до Бресту коштувала 15 тисяч гривень. Але витрачені на дорогу та перевезення декорацій гроші — виправдали себе, переконаний Володимир Петрів. Рівне нський "Калігула" зіграний на шостий день фестивалю, відкрив його та закрив, написали у білоруські видання.

На тій же такій "Білій вежі" рівненський театр запросили на інший театральний фестиваль — до Москви. У російській столиці актори покажуть драму "Останній строк."