Конкурс перукарів "Квітка Лотоса", який цьогоріч зібрав фахівців з п'яти міст України, тим самим набув статусу Всеукраїнського. Тридцять майстрів своєї справи показали вміння та творчий креатив. Зачіски, макіяж та манікюр - дивували не лише журі та організаторів, а й відвідувачів конкурсу.

45 хвилин на зачіску, і дивовижні образи на тему - Капелюшок від кутюр, готові. Рівнянка Яна Чубок вже шість років працює перукарем, каже конкурс "Квітка Лотоса" спонукає до самовдосконалення та розвитку.

Для відвідувачів Всеукраїнського конкурсу провели семінари та майстер-класи. А вже під час самих змагань вони могли побачити на практиці роботу найвправніших перукарів, візажистів та манікюрниць. Ті працюють з натхненням, адже кожен бажає здобути омріяний кубок.

Організатори радіють, адже конкурс цьогоріч став Всеукраїнським. До Рівного приїхали майстри з Луцька, Львова, Житомира, Новоград-Волинського та Здолбунова. Перукарі показують свої вміння у різних напрямах - казковому, вишуканому, та весільному. Візажисти та манікюрниці теж різнопланові, журі прискіпливо вивчає кожен рух учасників.

Алекс Матирний розповідає - професіонали та юніори змагаються окремо. Це дає змогу журі обирати найкращих у кожній категорії, а роботодавцям - підібрати професіоналів.