Для цього потрібно просто завітати на фотовиставку. "50 країн світу Віктора Данилова" це фото-розповідь про мандрівку відомого видавця в неперевершені та загадкові куточки земної кулі.

Заворожуюча Бразилія, загадкова Індія та непередбачувана Північна Корея. Самобутність цих та ще 47 країн відображена на фотосвітлинах відомого рівнянина Віктора Данилова. Сам мандрівник зізнається, найбільше запам'яталась подорож Бразилією, але в кожній поїздці було щось оригінальне та незабутнє.

Співорганізатором виставки є відомий рівненський фотомитець Олександр Харват. Він переконаний, ці роботи мають зацікавити рівнян і спонукати до пізнання світу.

Для усіх присутніх на відкритті фотовиставки Віктор Данилов влаштував справжнє шоу. Окрім розіграшу подарунків з різних куточків світу, гості мали змогу насолодитися звучанням музичних інструментів, нетрадиційних для європейської культури.

Не могли оминути фотовиставку увагою і затяті мандрівники. Олександр Гладунов — один із них. Людина, з якою Віктор Данилов відвідав свою першу країну — Болгарію.

Присутніми на відкритті фотовиставки були відомі у Рівному люди. Директор і художній керівник обласного музично-драматичного театру Володимир Петрів, каже - встиг відвідати лише двадцять країн світу, втім згадати має що.

Фотовиставка “50 країн Віктора Данилова” експонуватиметься в різних місцях. З середини жовтня світлини переїдуть до ТРЦ “Злата Плаза”, а вже звідти — до Рівне нського обласного краєзнавчого музею, де стануть додатком до нумізматичної виставки, яку також організує Віктор Данилов. А зараз бажаючі можуть переглядати фотовиставку за чашкою ароматної кави у затишній атмосфері ресторану-готелю “Мир”.