У липні вони за кошти відомства відремонтували та утеплили одну з фасадних стін. У якому стані перебуває сьогодні місце тренувань спортсменів із особливими потребами та параолімпійців?

Цьому приміщенню уже понад 80 років. Тут колись був і театр, і чимало важливих історичних об'єктів. Сьогодні У "Інваспорті" займаються спортом люди із особливими потребами. Втім, будинок тріщить по швах. Ця дерев'яна споруда між перекладинами із дощок утеплена сіном. Директор закладу Віктор Кучер усіляко запрошував до співпраці спонсорів. Нарешті на його заклики відгукнулися у Центрі зайнятості. Та довели до ладу фахівці лише одну стіну.

У наступному році у Центрі зайнятості шукатимуть іще кошти, аби інваліди мали гідні умови для тренувань та проведення вільного часу. Цей ремонт коштував бюджету майже 20 тисяч гривень.

Відтак, плодом співпраці Центру зайнятості та "Інваспорту" стало не просто оновлення старого приміщення, яке вимагає постійних капіталовкладень, але і допомога як безробітним, так і інвалідам нашого міста, які не втратили жагу до життя і знайшли себе у спорті.