Справжнє новосілля відсвяткували двійко амурських тигрів - поселенців рівненського зоопарку. Відтепер вони власники цілих дев'ятисот квадратів чудової рівненської землі - із усіма твариними вигодами та із надокучиливими спостерігачами.

Попригати і побігати тепер місця вистачить Аполону і Дафні - амурським тиграм Рівне нського зоопарку. Вони переселилися. Раніше пара тіснилась на тридцяти квадратних метрах. Нині в стільки ж разів їхня домівка розширилась: новий вольєр на дев'ятсот квадратів. Тут тигри більш наближені до природного середовища, кажуть спеціалісти.

Переселили Аполона і Дафну недалеко - новий вольєр поруч колишнього.

До новосілля тигрів готували заздалегідь, щоби у тварин не було психологічного стресу.

Поки тигри адаптовуються до нового помешкання, відвідувачі вже встигли влаштувати їм справжню фотосесію. Кажуть, тепер це робити зручніше.

Коштувало нове помешкання Аполона та Дафни чотириста тисяч гривень. Самостійно звести такий вольєр зоопарк грошей не мав, допомогли область та місто.

Поки ж Аполон і Дафна обживаються у новій домівці, працівники зоопарку мають надію, що більша територія сприятиме появі потомства у пари, адже амурські одні з найрідкісніших підвидів тигра.