Правоохоронці продовжують розслідувати дорожньо–транспортну пригоду, у якій загинув міліціонер.

Нагадаємо, 28-річний старший лейтенант Федір Ляшик загинув у кінці липня під колесами автомобіля “MERCEDES-BENZ A150“. Авто міліціонера ”CHERY AMULET” стояло збоку проїзної частини із включеною аварійною сигналізацією. У цей час 19-річний Михайло, житель Колоденки, автомобілем “MERCEDES-BENZ A150Є» збив старшого лейтенанта, який стояв біля багажника свого авто. Та провіз на капоті іномарки ще кілька метрів, після чого той упав. Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії.

Розслідування кримінальної справи за фактом ДТП сьогодні перебуває на розгляді спеціалізованого слідчого відділу УМВС. У міліції кажуть, головний підозрюваний у скоєнні смертельного наїзду на правоохоронця - 19 річний Михайло відмовляється від проведення відтворень усіх обставин аварії.

Як стало відомо, ще чотири року тому молодий водій Мерседесу переніс хірургічні втручання, пов’язані з головним мозком. Чи мав він право на керування транспортним засобом тепер з’ясовують слідчі. На даний час призначено ряд судових експертиз. За їх результатами буде прийняте остаточне процесуальне рішення у кримінальній справі.