Його здійснили двоє чоловіків, які ще у липні встановили у будинку кондиціонер. Побачили, що сім’я заможна, тому у майбутньому вирішили обікрасти будинок. Для цього встановили і пристрій для прослуховування розмов сина.

Свій план зловмисники вирішили втілити у життя, коли власник помешкання з родиною був на відпочинку за кордоном. Проникли у двір, втім будинок відчинити не змогли. Потрапили до літньої кухні. Але не очікували, що там з’явиться мати власника – 64 річна Зінаїда.

Зловмисники зняли з жінки золоті прикраси та забрали 9 тисяч гривень. Після чого підпалили літню кухню, аби замести сліди. Першими загоряння побачили сусіди.

Правоохоронці відслідковували різні версії вбивства. Адже син загиблої є власником торгового центру. Та спершу підозра впала на сусідів.

Пізніше виявилось, що злочин скоїли двоє чоловіків. Один з них є громадянином Росії. У Рівному створили фірму по встановленню кондиціонерів. Тепер горе–ремонтникам загрожує кримінальна відповідальність відразу за кілька злочинів.

Якщо вину затриманих доведуть у суді, за гратами вони проведуть наступні 15 років, або ж решту життя.