Нині завод відновлюється після вимушеної зупинки. Управляюча компанія планує вивести підприємство не тільки на вітчизняний, а й на європейський ринок. Там кажуть, нинішня технологія виробництва цілком дозволяє реалізувати такі задуми.

Печі рівненського ливарного заводу знову виплавляють чавун. Поки не у три зміни, але підприємство працює. Зараз тут відливають деталі для білоруських та українських автовиробників, залізничників і комунальників. Навіть не зважаючи на вимушену зупинку підприємства, клієнтська база збереглась. Адже тут встановлене унікальне обладнання, яке дозволяє виготовляти високоякісні деталі складної конфігурації.

Наразі в планах керівника підприємства розширити ринки та зробити виробництво масовим. Аби і підприємство відродити, і роботу людям дати. От тільки на заваді цьому ціни на електроенергію та газ, що так необхідні виробництву, ростуть ледь не щомісяця, відтак і знижують конкурентноспроможність підприємства.

Наразі ж ведуться роботи по відновленню технологічного обладнання, частина з якого була просто вирізана на підприємстві, і паралельно Рівне нський Ливарний розширює асортимент продукції під потреби європейського ринку.